Vandværk og Foreninger

Foreninger

Skrødstrup Vandværk

 

Information fra Skrødstrup Vandværk

(herunder tlf.nr ved forsyningssvigt): SE


Takster: SE


Vandprøver: SE


Vedtægter: SE


Formand: Niels Ove Rasmussen. Tlf. 29 25 27 29
Bestyrelsesmedlem: Martin Nielsen Tlf. 20 12 20 89
Bestyrelsesmedlem: Niels Peter H. Larsen. Tlf. 22 47 80 36


HVIS VANDFORSYNINGEN SVIGTER BEDES MAN KONTAKTE BESTYRELSEN ELLER VANDVÆRKETS HÅNDVÆRKERE.
VVS. Brdr. Schmidt. VVS. TLF. 40 40 10 75


Skrødstrup Idrætsforening

 

Skrødstrup I.F. er opstået i 1963, og kunne i 2013 fejre 50 års jubilæum.

Skrødstrup I.F. består i dag af 3 afdelinger fordelt på badminton, fodbold og tennis.

 

Badmintonafdelingen benytter sig af lokalerne i Skrødstrup Efterskoles idrætshal, hallen på Mariager Efterskole og Mariager Skoles gymnastiksal.

 

Vedr. badminton, kontakt:

Anders Møller Tlf.: 98541652

Jens Jørgen Andersen Tlf.: 98550152

 

Fodboldafdelingen har pt. et serie 4 hold.

Old Boys spiller sammen med Kærby I.F. på Kærby Stadion.

Grundet meget få børn i området, er der ingen børnehold tilmeldt turneringer.

 

Vedr. fodbold, kontakt:

Kasper Andersen Tlf.: 91256459

Knud Nielsen Tlf.: 40192078

Peter Bach Tlf.: 22325792

 

Tennis spilles på tennisbanen i Skrødstrup. Der kan spilles alle ugens dage og på tidspunkter, der passer dig og din makker.

 

Vedr. tennis, kontakt:

Jens Jørgen Andersen Tlf.: 98550152

Lavt kontingent.

 

Som medlem af Skrødstrup I.F. eller som medlem af støtteforeningen, kan du benytte klubhuset gratis til fester eller fødselsdage. Du kan booke lokalerne, ved at kontakte et af bestyrelsesmedlemmerne eller en af ovenstående.

 

Velkommen hos Skrødstrup Idrætsforening.


Skrødstrup Efterskole

 

I efteråret 2003 kunne Skrødstrup Efterskole fejre 30 års jubilæum. Det fejrede skolens elever, medarbejdere, bestyrelsesfolk og mange lokale fra skolekredsen, som for godt 30 år siden var med til at grundlægge skolen. Efterskolen har til huse i en gammel folkeskole, og der findes oplysninger, der viser, at der har været skole på stedet i flere århundreder.

I skolens værdigrundlag står der, at man har til formål at drive skole på Folkekirkens og Dåbspagtens grund. Den ansvarlige ledelse hviler på bestyrelsen, der repræsenterer lokale borgere.

Skolen har 86 elever fordelt i 8.-10. klasse. Der er ca. 20 fastansatte medarbejdere i såvel køkken-, pedel-, kontor- og lærerjob.

Skolen udgør en stor del af byen, og med sine mange faciliteter kan den ofte være med at samle byens befolkning til forskellige arrangementer. Flere arrangementer arrangeres af Bylauget, hvor skolen blot lægger lokaler til. Der har siden skolens start været et godt samarbejde mellem skole og by, og fra skolens side håber vi, at dette må fortsætte fremover. Vi ser gerne at byens befolkning benytter skolen og gæster os til såvel skolearrangementer som udefra kommende arrangementer.

Hvis man gerne vil støtte skolen yderligere og følge med i hvad der sker på nært hold, kan man melde sig ind i støttekredsen. Det koster 100 kr. i indmeldelse, og efter 2 år koster det årligt 50 kr. (2004).

I efteråret 2003 byggede skolen en stor ny ridehal, der kan benyttes af byens befolkning, hvis man er medlem af byens rideklub. I foråret 2004 bygges der en ny idrætshal, hvortil der også vil kunne laves brugsaftaler for den nære befolkning.

 

 

Besøg skolens hjemmeside på

                                                        www.skrodstrup.dk